A Primo™ rendszer működése

Szerszámgépeken használható, használatarányos fizetési rendszerű mérőfejek Primo zsetonokkal

A szerszámgépekre telepíthető Primo mérőfejrendszert egyedülálló, használatarányos fizetési rendszer jellemzi. Hosszú távú szerződés vagy kötelezettségvállalás helyett 6 hónapos zseton vásárolható és aktiválható, amellyel ez alatt az időszak alatt a Primo rendszer korlátlanul használható.

Ha a zseton lejár, csak vásároljon másik zsetont, és a rendszer újabb hat hónapig használható lesz. Az új zseton bármikor behelyezhető, és az általa biztosított használati időtartam hozzáadódik a korábbi zsetonból fennmaradt időtartamhoz. A szerszámgépeken használható mérőfejes mérés ezen, újszerű módszere számos előnnyel jár az új felhasználók számára:

  • Megfizethető kezdeti beruházás
  • Gyors megtérülés
  • Védelem a véletlenül bekövetkező károsodások ellen a Primo Total Protect szolgáltatás révén

A Primo rendszer kisebb költségű gépeken is megfizethetővé teszi a nagy teljesítményű mérőrendszerek alkalmazását.

Tudjon meg többet a Primo zsetonról.

GoProbe szoftver és GoProbe oktatókészlet az egyszerű használat érdekében

Arról is gondoskodtunk, hogy a Primo rendszer használata azon ügyfelek számára se jelentsen gondot, akik első alkalommal használnak szerszámgépekre telepített mérőfejeket. Minden Primo rendszer része az egyedülálló GoProbe szoftver, amely egy egyszerű, de univerzális eszköz munkadarabok és szerszámok egysoros parancsok segítségével történő beméréséhez. A GoProbe oktatókészlet egy átfogó, önállóan feldolgozható oktatócsomag, amely segítségével számos művelet GoProbe szoftverrel végzett programozása elsajátítható:

  • A rendszer használatra kész állapotának biztosítása
  • Munkadarabok bemérése
  • Szerszámbemérés
  • Munkadarabok jellemzőinek mérése és ellenőrzése

Oktatóeszközök és modulok ismertetik meg a felhasználóval az összes ahhoz szükséges tudnivalót, hogy a maximumot hozhassa ki a Primo rendszerből.

A GoProbe alkalmazás okostelefonokhoz is elérhető. Az interaktív alkalmazással egyszerűen csak ki kell választania a munkadarab jellemzőit és a szükséges változókat az egysoros parancsok létrehozásához.

Tudjon meg többet a GoProbe-ról.

Primo Total Protect az Ön nyugalma érdekében

A termék véletlen károsodása esetén igénybe vehető Primo Total Protect (PTP) szolgáltatás a hat hónapos zseton érvényességi ideje alatt érvényes, attól a pillanattól kezdve, hogy a zsetont regisztrálták a Renishaw weboldalán. Ha a rendszer valamelyik fizikai eleme megsérül, a Renishaw azonnal ingyen kicseréli. A Primo Total Protect – a Renishaw másik újítása – jóvoltából nyugodtan dolgozhat, és kizárólag a folyamat és a költségek kézben tartására kell figyelnie.

Tudjon meg többet a Primo Total Protect-ről.