Gépkalibrálás és -optimalizálás

A gépképesség mérése és az azt befolyásoló hibák diagnosztizálása nélkülözhetetlen eszköze az ismert és fenntartható folyamatképességi szint eléréséhez.

Első lépés a folyamat fejlesztésében

A Renishaw lézeres interferométer- és körtesztes mérőrendszerei szerszámgépek, koordináta-mérőgépek (CMM-ek) és egyéb helyzetérzékeny mozgásvezérlő rendszerek statikus és dinamikus teljesítményének felmérésére, figyelemmel kísérésére és javítására szolgálnak.

Termékeink ezért a folyamatjavítás első lépésének tekinthetők, és tökéletesen kiegészítik a gépen belüli és a gépen kívüli mérőrendszereket.

Ismerje meg az XK10 beirányozó lézerrendszert

Az XK10 beirányozó lézerrendszert a szerszámgépek gyártása és beirányozása során történő használatra fejlesztettük ki, azzal a céllal, hogy ne legyen szükség etalon darabokra.

A rendszer lineáris sínek egyenességének, derékszögűségének, síkhelyességének, párhuzamosságának és szintezésének ellenőrzésére, valamint a forgó gépek orsóirányának és egytengelyűségének felmérésére szolgál.

Fedezze fel az XK10 előnyeit

Rendszerkorszerűsítés

A Renishaw számos lehetőséget kínál meglévő ügyfeleinek, hogy a legújabb rendszerre történő korszerűsítéshez a legjobb megoldást biztosítsa. Úgy gondoljuk, hogy a QC20 körteszt előnyei, melyek lehetővé teszik gépeik állapotának értékelését és nyomon követését, felhasználóinkat is meggyőzik majd arról, hogy érdemes váltani.

XL-80 lézeres interferométer rendszerünk jelentős teljesítmény- és működésbeli előnyöket kínál, és kompatibilis az ML10 optikánkkal. Míg az XR20 forgótengely-kalibrátor nagyobb rugalmasságot, egyszerűbb üzembe helyezést és működtetést biztosít.

Szoftverek kalibrálási termékekhez

A CARTO szoftvercsomag hamarosan a Renishaw összes kalibrációs termékét és alkalmazását kiszolgáló megoldássá válik. Amíg még néhány funkció fejlesztés alatt áll, más kalibrációs termékszoftverekre is szükség lehet.

Kalibrációs szoftverek letöltése