Szerviz és támogatás

A Renishaw csoport jelenleg 35 országban, több mint 77 helyszínen van jelen, ahonnan globális ügyfélkörünk számára biztosítjuk termékeink viszonteladását és támogatását

Filozófiánk

A Renishaw-nál hiszünk abban, hogy a siker titka a szabadalmaztatott, innovatív termékekben és folyamatokban, a csúcsminőségű gyártásban és a világszerte valamennyi piacon helyben elérhető ügyféltámogatás biztosításában rejlik.

Sir David McMurtry
elnök-vezérigazgató

Sir David McMurtry elnök-vezérigazgató

Küldetési nyilatkozat

A Renishaw a termék teljes életciklusa során garantálja a szervizt és a támogatást ügyfelei részére, függetlenül annak méretétől értékétől vagy helyétől.

Módosítjuk és megújítjuk meglévő szolgáltatási kínálatunkat, hogy az megfeleljen ügyfeleink folyamatosan változó igényeinek és elvárásainak, miközben fenntartjuk szolgáltatásunk magas színvonalát.

Célunk, hogy az ügyfeleinknek nyújtott minőség és termelékenység fokozása érdekében megfelelő szolgáltatási kínálatot biztosítsunk.

Nagyra értékeljük ügyfeleink visszajelzéseit a kínált szolgáltatásainkról, mivel ezt a hosszú távú, kölcsönösen előnyös munkakapcsolat zálogának tekintjük.

What our customers say

Böngésszen terméktámogatási oldalainkon