Renishaw Hungary Kft. – Tájékoztatás - Folyamatos támogatás a jelenlegi nehéz időszakban

A Renishaw-nál ügyfeleink, partnereink és alkalmazottaink egészsége és biztonsága kiemelten fontos számunkra. Ezért a koronavírus COVID-19 elterjedésének megakadályozását célzó jelenlegi intézkedéseket teljes mértékben támogatjuk és még több intézkedést hajtunk végre annak biztosítása érdekében, hogy minden érintett kockázata a lehető legminimálisabb legyen. Ugyanakkor ezzel egy időben olyan akció tervet hajtottunk végre, amely a folyamatos és akadálytalan üzleti tevékenységet biztosítja. Hogy tájékoztassuk Önöket szolgáltatásaink és támogatásunk egyenletességéről, hogy továbbra is a megszokott színvonalú és minőségű szakmai támogatást élvezhessék.

Képességeink kihasználásával a COVID-19 elleni globális erőfeszítések támogatását célozzuk meg:

A Renishaw büszke arra, hogy olyan csúcstechnológiájú és rugalmas integrált gyártási ellátási lánccal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan reagáljon az extra ventilátor előállítás iránti igényre a megszokott gyártási követelmények fenntartása mellett úgy, hogy a Vevői igényeket továbbra is maradéktalanul teljesíti. A Renishaw termékeket és know-how-t globálisan használják az orvosi ellátási láncok támogatására, az alkatrészek gyártásától és a mérési követelményektől kezdve a Raman spektroszkópiás elemző eszközein át a vírusdetektálásban és a gyógyszergyártásban egyaránt. A ventilátor alkatrészek gyártásával kapcsolatban tett erőfeszítések további részletei a következő webhelyen találhatók.

Műszaki értékesítés, szervíz és támogatás:

Ahogy eddig is, kollegáink telefonon és emailen is rendelkezésükre állnak kérdéseikkel kapcsolatban. Szervíz szolgáltatásunk ellátása folyamatos, megrendeléseiket továbbra is fogadjuk és teljesítjük.

Online tanácsadás és online tréning:

Készséggel segítjük munkájukat bármilyen felmerülő kérdés és tréning igénnyel kapcsolatban, egyénileg is. Képzéssel és programozási szolgáltatásokkal kapcsolatban is állunk rendelkezésére. A szolgáltatásokat online felületen, a Microsoft Teams videó konferencia segítségével tudjuk biztosítani. További részletekért és bővebb információért kérjük forduljon hozzánk bizalommal - Önökért vagyunk, hogy segítsünk!

Telepítések és szerviz tevékenységek:

Jelenlegi helyzet - Az elmúlt hetek óta keményen dolgozunk annak érdekében, hogy a Covid-19 elleni küzdelemben részt vevő kritikus iparágakat szükség szerint helyszíni támogatással segítsük (az önkormányzati irányelvek betartása mellett). Applikációs mérnök csapatunk továbbra is a megszokott színvonalon áll rendelkezésre szervíz és telepítési igényeik teljesítésében. Biztosítjuk Önöket arról, hogy ezt mindig az aktuális piaci helyzet és körülmények ismeretében, felelősségteljesen végezzük. Legfrissebb információért, kérjük hívja helyi irodánkat.

Megrendelések és szállítások – tartalék raktári kapacitásunk készen áll:

Továbbra is örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Vevőink igényeit továbbra is az eddig megszokott színvonalon szolgáljuk ki. A bővített készletezési kapacitásra és a kiegészítő raktározási helyek létrehozására irányuló intézkedések lassan sikeresen befejeződnek és szükség szerint, a bevonásuk megoldható lesz. A korábbi tájékoztatás szerint abban az esetben ha erre sor kerül, apróbb változások állhatnak be a szállítási folyamatokban, melyről időben tájékoztatni fogjuk Önöket. Erre a lehetőségre jelenleg csak biztonsági, tartalék megoldásként tekintünk, igénybevételüket csak indokolt esetben vezetjük be. Amennyiben a kiszállítások az eddig megszokottól eltérő, megváltozott cím(ek)ről történnek, erről -a szállítás megkezdése előtt- természetesen előzetesen értesítjük Önöket.

A munkába való fokozatos visszatérés támogatása az EMEA-ban:

Ahogy haladunk a vírusfertőzés tetőzése felé, a piacok lassan enyhítenek a helyi korlátozásokon és ezzel párhuzamosan néhányan már a munkába is kezdenek fokozatosan visszatérni. Tisztában vagyunk azzal, hogy a termelés újraindítása és optimalizálása kihívásokkal jár, ezért szeretnénk biztosítani Önöket arról, hogy a Renishaw eddig megszokott támogatása továbbra is folyamatos Ügyfeleink felé. A meglévő Renishaw technológiákat gyakran oly módon lehet felhasználni, amely szükségtelenné teszi nagy számú munkaerő egy munkakörnyezetben való jelenlétét. Előfordulhat, hogy meglévő eszközeik cseréje vagy frissítése aktuálissá válik, ezért kérjük, hogy szükség esetén éljenek a lehetőséggel és vegyék fel a kapcsolatot a helyi Renishaw irodával.

Tájékoztatásunk folyamatos lesz, legyen szó termék, szervíz vagy egyéb fontos információról.

Kérdés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot – Székértői, tapasztalt csapatunk Önökért van!