3D-s befogóeszköz modellező szoftver

A Renishaw FixtureBuilder egy 3D-s befogási elrendezést modellező szoftver a befogási elrendezések létrehozásához. A „Build it” funkcióval műveleti utasításokat generálhat, és támogatja a gyártósoron kívüli programozást koordináta mérőgép, Equator™ ellenőrző rendszer és optikai mérőrendszer használata esetén.

A FixtureBuilder 8.1 bemutatása

Új 3D-modellező szoftverszolgáltatásunk 12 hónapos folyamatos előfizetést kínál, amely lehetővé teszi az új funkciók kihasználását.

A FixtureBuilder letöltése és aktiválása

Miért a Renishaw FixtureBuilder szoftver?

A Renishaw FixtureBuilder egy felhasználóbarát szoftver, amely az ellenőrző szoftverekkel integrálható befogóeszközök létrehozására szolgál. Azzal, hogy a felhasználó virtuálisan létrehozhat egy befogóeszközt, még azelőtt létrehozhat egy befogóeszköz-beállítást, hogy a munkadarabok gyártásba kerülnének. Másodsorban, a „Build it” funkció létrehoz egy egyszerű műveleti utasítást, amely biztosítja, hogy bárki könnyen újra elkészíthesse a befogást, így a befogóeszköz megbízható és megismételhető lesz. A felhasználók hozzáférhetnek a Renishaw méréstechnikai befogóeszközeinek teljes katalógusához, amikor moduláris befogóeszközeiket tervezik és dokumentálják.

A szoftver az ellenőrizendő munkadarab CAD-modelljével használható, amelyet importálni lehet a FixtureBuilder szoftverbe, ahol virtuálisan köré helyezhetők a különféle befogóeszközök. Ezt követően a teljes befogási elrendezés az ellenőrizendő munkadarabbal együtt az ellenőrzés programozására szolgáló szoftverbe exportálható. A FixtureBuilder támogatja a legtöbb CAD-formátumot, köztük az IGES, SAT és STEP formátumokat is.

A FixtureBuilder számtalan előnyt kínál az ügyfelek számára, amelyek kivétel nélkül a Renishaw legjobb méréstechnikai gyakorlatok és munkadarab-ellenőrzés terén felhalmozott rendkívüli szaktudásából adódnak.

Új előfizetési szolgáltatás

Az ügyfelek mostantól egy 12 hónapos ingyenes előfizetés keretében élvezhetik az előnyeit ennek a rendkívül könnyen hozzáférhető befogóeszköz-tervező szoftvernek, ha megfelelő méréstechnikai befogóeszköz termékeket vagy csomagokat vásárolnak. További információkért keresse a Renishaw helyi képviseletét.

Ne feledje, moduláris és egyedi befogóeszközeinkkel gyorsan és nagyszerű ismétlési pontossággal alakítható ki a megfelelő befogási mód, ezáltal növelhető az ellenőrzési folyamat hatékonysága, reprodukálhatósága és pontossága. A Renishaw befogóeszközök teljes körű megoldást kínálnak az Ön rögzítéssel kapcsolatos követelményeire.

Képzés és támogatás

Ha segítségre van szüksége az előfizetés aktiválásához, látogasson el a képzés és támogatás oldalunkra. Itt találja képzési videósorozatunkat, amelyekben egyik befogóeszköz szakértőnk lépésről lépésre ismerteti a tudnivalókat. Az oktatóvideók bemutatják a FixtureBuilder fő, könnyen használható funkcióit és a 3D modellező szoftver legjobb használatát.

Képzés és támogatás

FixtureBuilder termékcsalád

A 3D-modellező szoftverünk egy felhasználóbarát befogóeszköz tervező szoftver, amely az ellenőrzőszoftverrel integrálva létrehozza a rögzítési beállításokat, még mielőtt a munkadarabok a gyártásba kerülnének. Látogasson el 3D-modellezési termékcsaládunkhoz, és tekintse meg előfizetéseinket, az örökös licenceket és még sok mást.

FixtureBuilder termékcsalád

Nézze meg FixtureBuilder videónkat, hogy többet megtudjon szoftverünkről.

Egyszerű használat

Áttekinthető, egyértelműen elrendezett könyvtárak
A szoftver az összes normál alaplapot és befogóelemet könnyen áttekinthető és használható, lapfülekkel tagolt katalógusokba rendezi, alkatrész-kategória és menetméret alapján csoportosítva.


Intelligens „drag and drop” (áthúzás) funkció
Az alkatrészek egyszerű áthúzással helyezhetők rá egy alaplapra vagy egy másik alkatrészre. A SmartSnap®* technológia pedig automatikusan a megfelelő helyzetbe igazítja őket, jelezve a megfelelő furat X, Y és Z koordinátáit.


A munkadarabok kezelésének leggyorsabb módja
A TriBall®* funkció révén a FixtureBuilder szoftver felhasználói egyenként mozgathatják a különféle munkadarabokat a 3D-s munkatérben.


Egyszerűen használható rögzítés
Az egyszerűen használható kényszerfunkció révén a vizsgált munkadarab pontosan helyezhető el a rögzítésen. A munkadarab számos formában hozható kényszerkapcsolatba környezetével, többek között ráfektetésre, igazításra, valamint koncentrikus és érintőleges kényszer beállítására is mód van.

*A SmartSnap® és a TriBall® az IronCAD bejegyzett védjegye.

Sokoldalúság

3D CAD-kompatibilitás
A FixtureBuilder támogatja a leggyakoribb 3D-s CAD fájltípusok (Parasolid, Step, ACIS, STL, IGES stb.) importálását és exportálását.


Minőségi szabványoknak megfelelő rendszer
Tegye könnyebbé a minőségi szabványoknak való megfelelést. A „Build it” funkció a FixtureBuilder egyik fő előnye, amely a szoftver összes felhasználójának rendelkezésére áll. Teljes anyagjegyzéket és műveleti utasításokat készít minden egyes befogóeszköz-beállításhoz, és biztosítja az iparági szabványoknak megfelelő ellenőrzőprogramokkal való zökkenőmentes funkcionalitást és kompatibilitást.


Egyedi könyvtárak
A felhasználók befogóeszközöket és egyedi rögzítőlemezeket hozhatnak létre, amelyeket a későbbi használat céljából saját könyvtárakba menthetnek.


QuickLoad síntámogatás
Tervezzen vizsgálati rögzítőket a több lemezre rögzített munkadarabokhoz, amelyek gyorsan, könnyen és egyszerűen ismételhető módon csatlakoznak a QuickLoad sínrendszerhez.


FixtureBuilder letöltése

FixtureBuilder 8.1
FixtureBuilder 8.1 koordináta mérőgép befogóeszközök
FixtureBuilder 8.1 befogóeszközök

További források

Vegye fel még ma a kapcsolatot értékesítési csapatunkkal

Vegye fel a kapcsolatot a helyi irodával a további információkért, és hogy beszélhessen egy szakértővel.