Kiegészítők

A Renishaw egyedi igényekhez igazodó kiegészítő berendezések komplett skáláját kínálja, amellyel tovább bővíthetők és maximalizálhatók az additív gyártási rendszerekben rejlő lehetőségek

TEMPUS™ technológia: Csökkentse a gyártási időt akár 50%-kal, anélkül, hogy az alkatrészek minősége romlana.

A TEMPUS technológia egy új szkennelési algoritmus a RenAM 500 sorozatú fémipari additív gyártási rendszerekhez, amely jelentősen – egyes esetekben akár 100%-kal – növeli az AM termelékenységet. A munkadarabok minőségét nem befolyásolja.

A Renishaw AM ügyfelei élvezhetik a csökkentett gyártási idővel járó idő- és költségmegtakarítás előnyeit, ami alacsonyabb munkadarabonkénti költséget eredményez.

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni.

Optikai rendszerellenőrzés (OSV) a RenAM 500 sorozatú additív gyártási rendszerekhez

Az optikai rendszerellenőrzés (OSV) intelligens, egyszerű módot biztosít a folyamatminőség-ellenőrzés bevezetésére az AM gyártási munkafolyamatba – az Ön számára megfelelő időben és gyakorisággal.

Az OSV olyan felhasználóbarát tesztekre utal, amelyeket a RenAM 500 sorozattal rendelkező ügyfeleink saját gépükön végezhetnek el lézerrendszerük fókuszának, teljesítményének és pásztázási mezőjének ellenőrzésére és kalibrálására.

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni.

Kisebb munkatér térfogat (RBV) a REnishaw additív gyártási rendszereinél

Az RBV kiegészítőt úgy tervezték, hogy könnyen illeszthető legyen a Renishaw AM rendszer munkaterének térfogatához, emellett a kezelő által gyorsan és egyszerűen telepíthető és eltávolítható.

Az RBV lehetővé teszi
a paraméterek gyors, valós idejű tesztelését és fejlesztését, felgyorsítva ezáltal az anyagfejlesztés során történő
módosításokat.

További információkért töltse le az alábbi termékismertetőt, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kiegészítő termékek beszerzése

Az AM rendszerek napi működésének segítését szolgáló kiegészítő berendezések teljes választékáért forduljon a Renishaw helyi értékesítési csapatához.

A Renishaw globális értékesítési és ügyfélszolgálati hálózattal rendelkezik.

Letöltés