A vállalat története

A médiában nyilvánosságra hozható szöveg.

150 szó

A Renishaw-ról

A Renishaw a világ egyik vezető mérnöki és tudományos technológiai vállalataként nagy tapasztalattal rendelkezik a precíziós mérés és az egészségügy területén. A vállalatunk által szállított termékek és szolgáltatások a sugárhajtóművek és a szélturbinák gyártásától a fogászaton át az agysebészetig igazán sokféle alkalmazásban használatosak. Cégünk emellett világelső az additív gyártásban (más néven 3D-nyomtatásban), amelynek jegyében fémporból alkatrészeket „nyomtató” ipari berendezéseket tervez és gyárt.

A Renishaw csoport jelenleg 36 országban 77 irodát működtet, és több mint 5000 alkalmazottnak ad munkát világszerte, akik közül több mint 3000 az Egyesült Királyságban dolgozik. A vállalat kutatás-fejlesztési és gyártási tevékenységének nagy részét az Egyesült Királyságban végzi, és a 2022 júniusában záródó üzleti évben 671,1 millió fontos forgalmat ért el, amelynek 95%-át az export adta. A vállalat legfontosabb piacai Kína, az Amerikai Egyesült Államok, Japán és Németország.

100 szó

A Renishaw-ról

A Renishaw a világ egyik vezető mérnöki és tudományos technológiai vállalataként nagy tapasztalattal rendelkezik a precíziós mérés és az egészségügy területén. A vállalatunk által szállított termékek és szolgáltatások a sugárhajtóművek és a szélturbinák gyártásától a 3D-nyomtatáson és a fogászaton át az agysebészetig igazán sokféle alkalmazásban használatosak.

A Renishaw csoport jelenleg 36 országban 77 irodát működtet, és több mint 5000 alkalmazottnak ad munkát világszerte, akik közül több mint 3000 az Egyesült Királyságban dolgozik. A 2022 júniusában záródó üzleti évben a Renishaw 671,1 millió fontos forgalmat ért el, amelynek 95%-át az export adta. A vállalat legfontosabb piacai Kína, az Amerikai Egyesült Államok, Japán és Németország.

50 szó

A Renishaw-ról

A Renishaw a világ egyik vezető mérnöki és tudományos technológiai vállalataként nagy tapasztalattal rendelkezik a precíziós mérés és az egészségügy területén. Világszerte több mint 5000 munkatársat alkalmazó vállalatunk termékei a sugárhajtóművek és a szélturbinák gyártásától a 3D-nyomtatáson és a fogászaton át az agysebészetig igazán sokféle alkalmazásban használatosak.

Felhasználási feltételek

Üdvözöljük a Renishaw médiaközpontjában, ahol jóváhagyott képeket és szövegeket talál a Renishaw üzleti tevékenységeiről, termékeiről és munkatársairól (a későbbiekben „képek”). A médiaközpontban található képek szerzői joga a Renishaw vállalatot illeti. A Renishaw a weboldalról való letöltéstől számított egy évig nem kizárólagos, szerzői jogi díjaktól mentes használatot engedélyez a képekre vonatkozóan, a felhasználási feltételek szigorú betartása mellett.

A képek letöltésével, illetve felhasználásával ön automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.