A FixtureBuilder szoftverhez tartozó támogatás

3D-modellező szoftverünket munkadarab-befogási konfigurációk létrehozására használják. A FixtureBuilder használatának elsajátítása még soha nem volt ilyen egyszerű a folyamatot lépésről lépésre bemutató oktatóvideóinkkal és a támogatásunkkal.

FixtureBuilder ingyenes próbaverziók

A Renishaw jelenleg egy fantasztikus lehetőséget kínál az ügyfeleknek a FixtureBuilder szoftver kipróbálására. Ezt az innovatív szoftvert úgy tervezték, hogy leegyszerűsítse a befogóeszközök tervezési és építési folyamatát.

Az ajánlatra való jogosultsághoz az ügyfeleknek méréstechnikai asztalokat vagy B és C befogókészleteket kell rendelniük, vagy egy bizonyos értéket meghaladó rendelést kell leadniuk. Ha ellenőrizni szeretné, hogy jogosult-e az ajánlatra, forduljon helyi értékesítési szakértőjéhez.

Ez az ajánlat nemcsak azt teszi lehetővé, hogy az ügyfelek megtapasztalják a FixtureBuilder kényelmét és hatékonyságát, hanem lehetőséget biztosít számukra mérési folyamataik fejlesztésére és a termelékenység növelésére is.

Szoftverletöltés

Ha 12 hónapos előfizetéssel vagy 30 napos próbaverzióval rendelkezik, töltse le a FixtureBuilder szoftvert.

Hozzáférhet a munkafolyamatok egyszerűsítésére és az időmegtakarításra tervezett funkciók széles skálájához.

A FixtureBuilder letöltése és telepítése még soha nem volt ilyen egyszerű.

A FixtureBuilder letöltése és aktiválása

FixtureBuilder 8.1 grafikus ikonok

1. Szerezzen előfizetést

2. Telepítse a FixtureBuilder 8.1 szoftvert

3. Adja meg az aktiválási kódot

4. Kezdje meg a munkadarabok rögzítését

Hogyan kell telepíteni a FixtureBuilder szoftvert

Nézze meg az alábbi oktatóvideónkat, amely bemutatja a szoftverünk telepítésének menetét.

FixtureBuilder oktatóanyagok

Az alábbiakban megtalálja oktatóvideó-sorozatunkat, ahol egy befogóeszköz-szakértőnk lépésről lépésre bemutatja a használatát. Az oktatóvideók elmagyarázzák a főbb, könnyen használható funkciókat.

Ne feledje, moduláris és egyedi befogóeszközeinkkel gyorsan és nagyszerű ismétlési pontossággal alakítható ki a megfelelő befogási mód, ezáltal növelhető az ellenőrzési folyamat hatékonysága, reprodukálhatósága és pontossága. A Renishaw befogóeszközök teljes körű megoldást kínálnak az Ön rögzítéssel kapcsolatos követelményeire.

További képzés és támogatás

Szeretné bővíteni a FixtureBuilder-rel kapcsolatos ismereteit? A befogóeszközökkel foglalkozó szakértői csapatunk képzéssel és támogatással áll az Ön rendelkezésére. Egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztetünk egy megfelelő időpontot, hogy segítsünk Önnek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

GYIK

A licencek átvihetők a számítógépek között?

A licenc másik számítógépre történő átviteléhez először is győződjön meg arról, hogy online kapcsolatban van. Az eredeti számítógépen futtassa a licenckezelő eszközt, válassza ki a licencek eltávolítsa opciót, kattintson a „Tovább” gombra, majd válaszoljon igennel a kérdésekre, végül pedig mentse el a fájlt. Ezután az új számítógépen a licenckezelő eszköz segítségével válassza a szoftverlicenc aktiválása lehetőséget. A licenc aktiválásához adja meg a sorozatszámot és a jelszót.

Hogyan szerezhetem be a munkadarab CAD-modelljét?

1) Nyissa meg a FixtureBuildert

2) Húzza a megfelelő terméket a FixtureBuilder területére

3) Kattintson az „elem exportálása” lehetőségre

4) Válassza ki a kívánt formátumot, nevezze át a fájlt, és kattintson a „mentés” gombra.

Van lehetőség saját komponens létrehozására?

Ehhez további hozzáférés és képzés szükséges. Írjon a FixtureBuildersupport@renishaw.com címre, mi pedig segítünk Önnek.

Mit jelent a „nagyobb egységek üzemmód”?

A nagyobb egységek üzemmód egy csak nézhető (alakszerkesztés nélküli) mód, amely a nagy fájlok/szerelvények megtekintéséhez biztosít könnyebb és gyorsabb lehetőséget. Alapértelmezés szerint 5000 komponenst kezel, ám ez az opciók menüben kikapcsolható vagy szerkeszthető.

További források

Vegye fel még ma a kapcsolatot értékesítési csapatunkkal

Vegye fel a kapcsolatot a helyi irodával a további információkért, és hogy beszélhessen egy szakértővel.